Rabattkod och erbjudanden från FirstVet

av husdjur.nu

Aktuella rabattkoder och erbjudanden från FirstVet

5% rabatt
Kupong

5% rabatt på ett helt köp. Erbjudandet gäller inte i kombination med andra rabattkoder eller erbjudanden. Gäller inte heller på läkemedel.

More Less
Giltig t.o.m: 2024/12/31

FirstVet erbjuder en tjänst där veterinärklinik, djurbutik och apotek kombineras i en mobilapplikation. Men hur fungerar denna tjänst och vad innebär den för djurägare? Genom att använda FirstVet kan djurägare få direkt och säker rådgivning via videosamtal med erfarna veterinärer. Detta är speciellt bra eftersom många djurförsäkringar inkluderar dessa videosamtal utan extra kostnad.

Förutom rådgivning erbjuder FirstVet även möjligheten att beställa produkter direkt via appen. Detta inkluderar både läkemedel och andra djurprodukter som rekommenderas av veterinären. Med direkt leverans blir det enkelt att ta hand om sitt husdjur effektivt.

Rabattkod och erbjudanden från FirstVet

Vad är rabattkoder och erbjudanden från FirstVet? FirstVet erbjuder regelbundet rabattkoder och specialerbjudanden som gör deras tjänster ännu mer tillgängliga för djurägare. Genom att använda en rabattkod kan du få avdrag på kostnaderna för produkter eller tjänster som beställs via deras mobilapplikation.

Dessa erbjudanden kan variera, men inkluderar ofta rabatter på veterinärbesök, kosttillskott och andra nödvändiga produkter för ditt husdjur. För att använda en rabattkod, ange den vid utcheckningen i appen. Det är ett enkelt sätt att spara pengar samtidigt som du får bra vård för ditt djur.

Fördelar med FirstVets tjänster

Att använda FirstVets tjänster kommer med många fördelar. En av de största fördelarna är möjligheten till gratis videosamtal med veterinärer, något som ingår i många djurförsäkringar. Detta gör det enkelt att få direkt rådgivning och vård utan att behöva lämna hemmet.

Ytterligare fördelar inkluderar enkel beställning av produkter och direkt leverans. Det innebär att du kan få de rekommenderade produkterna för ditt husdjur levererade direkt till din dörr. Det sparar tid och ansträngning, samtidigt som det säkerställer att ditt djur får den vård det behöver.

FirstVet Apotek och dess tillstånd

FirstVet Apotek har tillstånd från Läkemedelsverket att tillhandahålla läkemedelsprodukter via sin webbplats. Detta innebär att du kan vara säker på att produkterna du beställer är godkända och säkra för ditt husdjur. Apoteket erbjuder ett brett sortiment av produkter, inklusive receptbelagda läkemedel och andra hälsoprodukter.

Beställning av dessa produkter görs enkelt via FirstVets mobilapplikation. När du har fått en rekommendation från en veterinär under ett videosamtal, kan du direkt beställa de nödvändiga produkterna och få dem levererade direkt.

Kontaktinformation och företagsfakta

För de som vill veta mer om FirstVet AB eller komma i direkt kontakt med företaget, finns det några viktiga detaljer att känna till. FirstVet AB är registrerat med organisationsnummer 559047-9894 och har sitt kontor på Strandvägen 47, 5 tr, 114 56 Stockholm.

Om du har frågor eller behöver ytterligare information, kan du alltid kontakta dem via deras officiella kanaler. Denna öppenhet gör det enkelt för användare att känna sig trygga med de tjänster som erbjuds av FirstVet.

Rabattkod och erbjudanden från FirstVet: En sammanfattning

Sammanfattningsvis erbjuder FirstVet rabattkoder och specialerbjudanden som gör det enklare och billigare för djurägare att få tillgång till bra vård och produkter. Genom att kombinera veterinärklinik, djurbutik och apotek i en mobilapplikation, ger FirstVet en komplett lösning för ditt husdjurs hälsa och välmående.